Tredu-Kiinteistöt Oy omistaa, kehittää, rakennuttaa ja vuokraa koulutustoiminnan käytössä olevia oppilaitosympäristöjen kiinteistöjä sekä järjestää näiden kiinteistöjen omistukseen, hallintaan ja ylläpitoon liittyviä palveluita.
Yhtiön toimintaympäristössä on 150 000 m² tiloja, 16 000 opiskelijaa ja henkilöstöä 1200.

Tampereen Palvelukiinteistöt Oy on Tampereen kaupungin omistama kiinteistökehitysyhtiö, jolla on monipuolinen kiinteistöomaisuus Tampereella ja sen lähiympäristössä. Yhtiöiden liikevaihto on yhteensä noin 25 miljoonaa euroa ja omaisuuden tasearvo noin 240 miljoonaa euroa. Yhtiöt toimivat kiinteässä yhteistyössä.

Tredu-Kiinteistöt Oy ja Tampereen Palvelukiinteistöt Oy hakevat yhteistä

Asiakasvastuullista palvelupäällikköä

Tehtäviisi sisältyy

Odotamme sinulta

Kykenet toimimaan ennakoivasti ja olet kiinnostunut sekä itsesi että työsi kehittämisestä. Sinulla on hyvät vuorovaikutus- ja viestintätaidot, hallitset nykyaikaisen tietotekniikan ohjelmistoineen sekä raportoinnin. Olet positiivinen tiimipelaaja, joka nauttii työskentelystä myös muutoksien keskellä. Sinulla on oman auton käyttömahdollisuus.

Kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva alempi korkeakoulututkinto tai opistoinsinöörin tutkinto sekä kokemusta vastaavista tehtävistä. Koulutustaustaasi enemmän meitä kiinnostaa kuitenkin näyttösi menestyksellisestä asiakastyöskentelystä ja asiakassuhteen hoitamisesta.

Työt alkavat sopimuksen mukaan, kuitenkin viimeistään 1.4.2020 nykyisen isännöitsijän jäädessä eläkkeelle.

Tehtävään sovelletaan KVTES:n mukaisia työehtoja ja noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta.

Sinulle on tarjolla itsenäinen, mielenkiintoinen ja vakituinen tehtävä, sekä kilpailukykyiset työsuhde-ehdot vakavaraisessa, kasvavassa yrityksessä. Tehokas ammattilaisten tiimi odottaa Sinua joukkoonsa!

Lisätiedot: toimitusjohtaja Marko Tulokas, puh. 050 386 6222 perjantaisin klo 13 – 16, marko.tulokas@tampere.fi

Vapaamuotoinen hakemus ja CV palkkatoiveineen lähetetään 10.1.2020 klo 15.00 mennessä sähköpostitse osoitteeseen aija.puustelli@tampere.fi.

Yhteystiedot

Tredu-Kiinteistöt Oy
Frenckellinaukio 2 Dp, PL 487, 33101 Tampere
Y-tunnus: 2605630-1

Laskutusosoite:
Tredu-Kiinteistöt Oy
00064 ADMINISTER

laskut@administer.fi

OVT-tunnus: 0037 26056301
Operaattori: BasWare
Operaattorin tunnus: BAWCFI22